Vandaag onze 20 weken echo gehad. Ze waren weer goed gegroeid, de grootste weegt nu 400 gram en de kleinste 280 gram. Het verschil tussen de twee blijft stabiel. Helaas zeggen de afgelopen weken niets over de komende weken en blijft het elke week weer spannend.

Volgende week weer een echo in Terneuzen en daarna weer terug naar Gent. Ook hebben we dan een gesprek met de kinderarts. Dit gesprek zal gaan over wat we willen dat de artsen doen als de meisjes geboren worden tussen de 24 en 26 weken. Ze zijn dan zo goed als levensvatbaar, maar een klein percentage komt er zonder complicaties vanaf. Dus weer een hoop stof om over na te denken, als ouders moeten we hiervoor op één lijn liggen. Mocht deze situatie zich voordoen, dat we weten welke keuze we willen maken. Hopelijk blijven de meisjes gewoon lekker zitten tot 28 weken of langer. De overlevingskans is dan veel groter en ook de kans op complicaties is veel kleiner

Curve

Tags: monochoriale diamniotische tweeling

Geef een reactie