Vandaag onze 2e controle voor deze week. Doppler-metingen waren goed en het vruchtwater zag er ook goed uit. We hebben ook nog een gesprek met een andere kinderarts gehad. We hebben de periode van 24-26 weken nu overleefd, de kans op overleving is nu al een stuk groter. Enkel de kans op complicaties is tussen de 26-28 weken nog erg hoog. En zeker met twee kindjes is het belangrijk om te weten wat je eventueel te wachten staat als ze in deze periode geboren worden. De kinderarts raad ons af om voor 27 weken een behandeling te starten als ze geboren zouden worden. Ook kan er nog steeds een occlusie gedaan worden, als de kleinste het echt niet zou redden. Dus nog steeds een heleboel stof om over na te denken. We moeten er in ieder geval voor zorgen dat we samen op 1 lijn liggen. En dat het een keuze is waar je over bijvoorbeeld 10 jaar nog mee kan leven.

20160913_172549

Tags: monochoriale diamniotische tweeling

Geef een reactie